הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/01/2016 | 15:54 | מאת: אורטל

שלום, לפני 8 חודשים עברתי ניתוח לפיסורה שנוצרה מעצירות לאחר לידה ומאז חיי ניצלו. כרגע אני בהריון חודש שני ופעם יש לי שילשול ופעם מעין עצירות. רציתי לדעת האם מותר לי לקחת פגלקס? איך עוברים את ההריון בלי עצירויות? באילו מאכלים יש סיבים תזונתיים פרט לירקות?

23/01/2016 | 20:47 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אורטל שלום רב, ישנו תכשיר המקביל לפגלקס הנקרא נורמלקס אשר מותר לשימוש בעת הריון והנקה, ומומלץ מאד להשתמש בתכשיר כגון זה לייצב יציאות בעת ההריון וסביב הלידה על מנת להקטין את הסיכוי ללקות שוב בפיסורה. סיבים תזונתיים יש בעיקר בפירות, ירקות וחיטה מלאה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה