בעיית תולעים כרונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/01/2016 | 22:16 | מאת: Orit

שלום , ביתי בת ה 6 סובלת כרונית מבעיית תולעים אחת לשבוע היא מתעוררת בלילה בצרחות שמשהו מציק לה , ברוב המקרים לאחר בדיקה אנחנו מוציאים לה אותם,אך הם חוזרות בפרט לאחר ימי הולדת שכמות הסוכר עולה . בבית אנו שומרים על גזירת ציפורניים ושטיפת ידיים אך אין לי שליטה על מה שקורה בגן עכב התדירות הגבוהה אני חוששת להביא לה וורמוקס כל פעם אחיה לעומת זאת לא נדבקים אשמח לפתרון ,האם יש מחלת תולעים כרונית ? האם יש טיפול אחר יעיל ? תודה רבה

22/01/2016 | 11:36 | מאת: מנוסה

מנסיון על עצמי, אמנם אני כבר לא ילד, קראתי שהתולעים יוצאים בלילה להטיל ביצים מחוץ לפי הטבעת, ממש בכניסה. מרחתי כל ערב מישחה בייבי פסטה בכניסה לפי הטבעת. התולעים נעלמו, כי אין להם מקום להטיל ביצים, אז הם לא מתרבים. אפשר לנסות. לא יכול להזיק. לי זה עוזר במקום ליטול וורמוקס. הקלה משמעותית. צריך סבלנות. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה