עור רפוי בפי הטבעת ועוד...

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/01/2016 | 20:13 | מאת: צביקה

שלום. בשנתיים האחרונות שמתי לב שיש לי עור רפוי בולט בפי הטבעת אינני יודע מזה ומה הגורם לדבר. חוץ מלנגב עם מגבונים את הישבן לאחר "יציאה" מעולם לא היה דבר שהתקרב לפי הטבעת (אולי מדחום כשהייתי קטן). בנוסף אני סובל פעם ב4-5 חודשים מכאבי בטן לא מובנים דבר שגורם לי להישאר בבית כל היום! ,פעם בחודש יש לי צואה עם דם,ופעם בשבוע כשאני מנגב אני רואה דם. בנוסף יוצא מישבני ריח לא נעים דבר שלא היה לפני! אני מוריד את התחתונים וכבר אפשר להרגיש בריח.. דבר לא נעים בהחלט. אני חייב לציין שאני חי חיי בריאות מזה שנים. עושה ספורט,אוכל בריא מאוד,משלב לימונדה לכל ארוחה כדי לעזור לקיבה לעכל את האוכל (ואכן אני רואה תוצאות במיוחד כי יש לי בעיית גזים). מתקלח במים חמים וכ'ו.. מה אפשר לעשות חוץ מללכת לרופא ? תודה!

23/01/2016 | 21:10 | מאת: פרופ' עודד זמורה

צביקה שלום, "עור רפוי בפי הטבעת" יכול לייצג קפלי עור, שהם ממצא מאד שכיח באוכלוסיה הבוגרת, ולרוב אינו גורם לכל בעיות. לגבי שאר הבעיות שציינת, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

27/01/2016 | 18:13 | מאת: צביקה

שכחתי לציין שאני בן 23...

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה