דם ביציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/12/2015 | 10:03 | מאת: מיקי

שלום, רציתי לשאול לגבי דם ביציאות, אתמול היה דם ביציאה אחורית, והיום יצא דם דרך השתן. הדבר לא קרה לי מעולם, רציתי לדעת האם מדובר במשהו חריג ומה צריך לעשות

09/01/2016 | 22:17 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מיקי שלום, לגבי הדימום מפי הטבעת, דמם מפי הטבעת יכול להגרם ממגוון של סיבות, כולל טחורים, פיסורה, ועוד. אם הדמם נשנה, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול. לגבי הדמם בשתן, ספק אם הוא קשור לדמם מפי הטבעת, ומומלץ להתייעץ עם אורולוג בשאלה זו

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה