כאבים בעת מתן צואה - ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/01/2016 | 18:22 | מאת: אייל

שלום רב, לאחרונה ביתנו בת ה-4 סובלת מכאבים בעת מתן צואה (עד בכי). לא נראה שזה עצירות , אין דימום , לפני שלושה שבועות בדיקת Giardia Lamblia Ag יצאה חיובית והיא טופלה באנטיביוטיקה. הכאבים ממשיכים גם לאחר סיום טיפול למרות שאני לא בטוח שיש קשר בין השניים. האם יכול להיות קשר בין Giardia Lamblia Ag לסימפטום המתואר ? מה יכול לגרום לכאבים ? לאיזה רופא אנו צריכים לפנות לאיבחון ? גסטרו או פרוכטולוג ? תודה

09/01/2016 | 22:43 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אייל שלום, איננו מטפלים בילדים בגיל זה. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים או לכירורג ילדים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה