כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

31/12/2015 | 13:31 | מאת: צופנת

שלום רב אני בת 42, בריאה לאחרונה סובלת מכאבים פתאומיים ברקטום ובוגינה ולעיתים מטפס לפנים הבטן התחתונה. יציאות סדירות, אין דימום. תזונה מאוזנת ונכונה. הכאב מפלח ומשתק. לעיתים מלווה בגזים, לא תמיד ולאו דווקא תחושת הקלה לאחר שחרור הגזים. זה קורה לי בערך פעם - פעמיים ביום... אשמח לשמוע דעתך! תודה רבה

09/01/2016 | 22:24 | מאת: פרופ' עודד זמורה

צופנת שלום, תלונות כפי שאת מתארת יכולות כעיקרון להחשיד לבעיה רפואית שנקראת פרוקטלגיה פוגקס, בעיה שפירה ולא מסוכנת שאין לנו הסבר טוב לסיבתה. ישנם טיפולים תרופתיים שונים שאפשר לנסות בבעיה זו, על מנת לשפר את איכות החיים. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה