כאבים בצד ימין שצמוד לפי הטבעת - בעמידה ממושכת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/11/2015 | 22:08 | מאת: X

כאבים בצד ימין שצמוד לפי הטבעת - בעמידה ממושכת או הליכה ממושכת הקלה בישיבה \ שכיבה, ללא בעיות נוספות או תופעות נוספות מלבד הכאב. המצב התחיל לפני מספר חודשים ועדיין לא הצלחתי לאבחן מה גורם לו הייתי אצל רופא משפחה, כירורג, אורטופד ולא הצלחתי להגיע לגורם לבעיה זה מאוד מפריע לי האם זה מסתדר עם בעיה כלשהי באיזור זה? מה כדאי לבדוק? תודה!

08/12/2015 | 20:37 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, תלונות כפי שאתה מתאר יכולות להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה