פיסטולה עם פתח באיזור המין עם תוכן צואתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/11/2015 | 21:29 | מאת: שירה

לאחר 20 שנה שחלפו מכריתת מעי גס, פיסטולה מפרישה לאיזור פתח המין. כאבים, בכיות, גירודים ודימום משטח העור המגורה.. הצילו !!! פתרון יש?

08/12/2015 | 20:36 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שירה שלום, כעיקרון ישנם טיפולים ניתוחיים לתיקון פיסטולות סביב פי הטבעת. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה