שמוש במתיזן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/11/2015 | 08:08 | מאת: דן

שאלתי האם שמוש במתיזן מים בסוף הניגוב אינו בריא לפי הטבעת, ויכול להשאיר צלקות על העור באזור?

21/11/2015 | 22:17 | מאת: פרופ' עודד זמורה

דן שלום, אין מניעה לשימוש במתיזן מים סטנדרטי לאזור פי הטבעת.

21/11/2015 | 23:43 | מאת: דן

תודה על התשובה. הסיבה ששאלתי היא בעקבות ביקור אצל פרוקטולוגית שבדקה אותי וראתה לדבריה איזו צלקת בפי הטבעת ושאלה איך אני מנגב. כשאמרתי לה שאני משתמש במתיזן היא ממש הזדעזעה ואמרה שבשום פנים ואופן זה אסור ושזה "טראומה לפי הטבעת" . אסור להשתמש במתיזן באופן גורף לדבריה. זה נראה לי די הזוי האמת. אז מה לעשות עכשיו? להתעלם מדבריה?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה