אי נוחות באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/11/2015 | 08:45 | מאת: תמר

לפני ארבעה וחצי חודשים בוצע ניתוח אורולוגים להסרת חסימה בפרוסטטה בשיטת לייזר ירוק מאז אי נוחות באזור פי הטבעת ,תחושה שכל הזמן יש צורך ביצאה ומיד אחרי התרחק ול יש צורך בפעם נוספת. האם יש קשר לניתוח מסוג זה ואם לא מה זה יכול להיות? תודה

21/11/2015 | 22:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, תלונות כפי שאתה מתאר יכולות להיות קשורות או לא קשורות לניתוח האורולוגי שעברת. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ, הן בכדי לשלול ממצאים באזור הרקטום שיכולים לגרום לסימפטומים כאלה, והן בשביל לשפר את איכות החיים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה