טחורים ופצעים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/11/2015 | 14:21 | מאת: מישהי

קיימתי יחסי מין אנאליים ומאותו ראיתי פס של דם בהיר ממש, וכאבים שהתגברו, לאחר מספר ימים הבנתי שיש לי כנראה טחורים, כי ככה זה נראה מבחוץ, אני שמה משחות לטחורים אך יש לי גם פצעים בהמשך לטחור, האם כדאי ללכת לבדוק את זה או להמשיך עם המשחות?

21/11/2015 | 22:04 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, תלונות כפי שאת מתארת יכולות להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים, פיסורה, טראומה מקומית ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ להקפיד על ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים (ניתן להשתמש בתוסף סיבים טבעוני שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה, או במוצרים מרככי יציאות אחרים כגון פגלקס ונורמלקס. אם הסבל נמשך מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה