יובש ותחושת אי נוחות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/10/2015 | 12:53 | מאת: דניאל

שלום, לפני כחודש בערך התחילה לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם, יובש ותחושת אי נוחות בפי הטבעת ומסביב לו. מדי פעם אני שם אלוורה וזה מקל לי על העניין, הבעיה חוזרת על עצמה ונעלמת. האי נוחות אינה גרד, והיובש מתבטא בכך שיש קליפות עור קטנות קטנות מסביב עור הטבעת. מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות ? האם זה קשור לרופא עור גם ?

21/10/2015 | 16:47 | מאת: פרופ' עודד זמורה

דניאל שלום, כעיקרון אין מניעה למרוח באזור פי הטבעת משחה כגון אלוורה או משחת הגנה כמו שמורחים לתינוקות. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה מפריעה לך ניתן לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג כמו גם לרוםא עור לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה