שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/09/2015 | 23:22 | מאת: אורחת

לאחרונה קשה לי להתרוקן יש לי תחושה אי נוחות בקיבה בטן תפוחה ולא מצליחה לעשות צואה מה זה יכול להיות תודה.

22/09/2015 | 23:55 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, תלונות כפי שאת מתארת יכולות לנבוע ממגוון רחב מאד של סיבות, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה את סובלת ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לרופא לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה