לאחר ניתוח סינוס פילונדלי - כאבים עזים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/09/2015 | 11:21 | מאת: עדן

שלום רב . ביום שני לפני כשבוע עברתי ניתוח הסרה של סינוס פילונדלי בעצם הזנב - לאחר הניתוח סגרו עם סיכות ותפרים . ישנם כאבים מתוך הפצע שמחמירים בעיקר בלילה ובשעות מסויימות ביום . כשהלכתי אתמול לרופא משפחה הוא זיהה יציאה קטנטנה של ומגלה מאיזור ורשם זינט ל 5 ימים . שאלותיי הן : האם זה הגיוני ש6 ימים לאחר הניתוח הכאבים לא פוסקים ? האם זה מסוכן דליפת המוגלה ? ההאם זה הגיוני שלא קיבלתי משהו למריחה על הפצע כדי שלא יזדהם ? מצטער מאוד על החפירה אבל אני מאוד מודאג תודה מראש ושבת שלום

10/09/2015 | 21:57 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עדן שלום, אם ישנו חשד לזיהום באתר הניתוח, מומלץ לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה בהקדם. בכל החמרה / חום / נפיחות מקומית וכד יש לפנות לחדר המיון.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה