התרוקנות מיידית אחרי חוקן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/09/2015 | 08:19 | מאת: מיכל

האם זה סביר שלאחר שאני שמה את כל החוקן בפי הטבעת תוך פחות מדקה אני חייבת להתרוקן? אני שואלת כי בהוראות מבית החולים להכנת חוקן רשום שאני צריכה להיות איתו בין 5-10 דקות. זה לא פעם ראשונה שאני עושה חוקן ותוך פחות מדקה חייבת להתרוקן.... האם זה נורמלי ואם לא על מה הדבר מעיד? תודה

10/09/2015 | 20:07 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מיכל שלום, תחושת צורך להתרוקן מיד לאחר חוקן יכולה להיות תקינה. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני מבלי להכיר את כל פרטי המקרה. שנה טובה ובריאה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה