דיברטיקוליטיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

09/09/2015 | 09:12 | מאת: אתי49

סובלת כרוני מדלקת בדיבר טיקוליטיס,מה אפשר לעשות עם הבעיה מחוץ לאנטיביוטיקה,עם הכאבים והכאב בפי הטבעת גם.....

10/09/2015 | 22:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אתי שלום, דלקת כרונית של דיברטיקוליטיס גורמת פעמים רבות לכאבי בטן, אולם נדיר שהיא גורמת לכאבים בפי הטבעת. ככלל, אם יש סבל ניכר, אפשר להסיר כירורגית רת מקטע המעי הנוטה לדלקות. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי עם כל החומר הרפואי שבידך לבדיקה והכוונת הטיפול. שנה טובה ובריאה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה