קונדילומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

04/09/2015 | 22:03 | מאת: לוי

שלום אנ גיי אבל לא מקיים יחסים אנאליים בכלל.. נמצא כרגע בברלין וביקרתי בסאונה של גייז. סליחה על השיתוף אבל בתוך הגקוזי התעסקתי עם בחור שנגע לי בפי הטבעת וניסה להחדיר לי אצבע. יום למחרת מהלחץ מהניסיון שלו יצאו לי טחורים ועברו אחרי שבוע. בימים האחרונים, שלושה שבועות אחרי הסאונה הרגשתי במקלחת מעין בליטה (גודל של חצקון) בקצה הפנימי של פי הטבעת. אין לי שום תחושה לא נוחה, כלום.. פשוט ששטפתי את עצמי הרגשתי זאת. אני ממש חושש שזה קונדולימה!!! יש סיכוי להידבק מאצבעות של אדם אחר בתוך גקוזי חם ומלא בכלור (היה ממש ריח של אקונומיקה)? אני נוגע באיזור ואין כאב רק בליטה כמו פלולה. אני לא יכול ללכת להיבדק כי אין לי ביטוח רפואי כאן וחוזר לארץ רק עוד חודשיים. אני בסטרס מטורף! לא מקיים יחסים אנאליים בכלל כדי לא לחטוף משהו והנה רק נגיעה ואני בלחץ כבר שבוע שלם!!!! אנא ייעצו לי

10/09/2015 | 21:55 | מאת: פרופ' עודד זמורה

לוי שלום, הסיכוי להדבק בקונדילומה מאצבעות של אדם אחר בתוך גקוזי חם ומלא בכלור נמוכים מאד מאד מאד, ויותר סביר שיש לך קפל עור שנשאר לאחר התקף של טחורים. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ממליץ כי תסיים את חופשתך בנחת, ותפנה לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה עם שובך. חג שמח ושנה טובה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה