פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/08/2015 | 14:18 | מאת: בדוי

שלום, מעדיף להישאר בעילום שם. עשיתי אצלך ניתוח לפיסורה לפני 3 חודשים ועד עכשיו לוקח פגלקס. אני רוצה להפסיק את ההתמכרות הזו.. איך עושים את זה בהדרגה? ומה מומלץ לאכול חוץ מירקות? כל נזמן אומרים לי סיביים תזונתיים, אבל אילו מאכלים עתירים בכך?! תודה!

30/08/2015 | 21:46 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, כלכלה עשירה בסיבים כוללת בעיקר פירות, ירקות וחיטה מלאה. חשוב להקפיד על שתיה מרובה. מומלץ להוועץ התזונאית קלינית. מומלץ "להגמל" מנורמלקס בהדרגה על ידי הפחתה הדרגתית של הכמויות הנצרכות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה