כאבים ברקטום

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

09/08/2015 | 17:30 | מאת: אמי

שלום, אני סובלת מכאבים ברקטום בעת מתן צואה ובנוסף מגזים ותחושת עצירות (אף שכל בוקר אני מבקרת בשירותים). אני סובלת ממעי רגיז ואני תוהה אם זה יכול להיות החמרה ברוגזו של המעי או משהו אחר לחלוטין? תודה, אמי

14/08/2015 | 12:54 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אמי שלום, תלונות כפי שאת מתארת יכולות להתאים לבעיות שונות כולל מעי רגיז. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי או לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן לבדיקה והכוונת הטיפול.

15/08/2015 | 09:03 | מאת: אמי

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה