כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

13/08/2015 | 19:53 | מאת: ני'

שלום ד"ר יש לי שאלה למה ניתוח כריתת טחורים מקובל היום פחות הרי זה הניתוח עם התוצאות הטובות ביותר לא עדיף לעבור תניתוח הזה עם החלמה קשה של כ חודשיים ואחרי זה לקבל שקט לכול החיים מאשר לעשות ניתוח קל יותר אבל היעילות שלו פחות טובה תודה

14/08/2015 | 13:07 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ישנה היום קשת של טיפולים לטחורים, וככלל ככל שהניתוח "מתון" יותר, ההחלמה יותר קלה, והתוצאה לטווח ארוך פחות טובה. מאחר שטחורים הם לרוב בעיה של איכות חיים, כל אחד יכול לעשות את השיקול ולקבל את ההחלטה שלו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה