דימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/08/2015 | 20:11 | מאת: אורית

שלום מזה מספר חודשים סובלת מאנמיה עם חולשה משמעותית המוגלובין, ברזל ופרטין נמוכים. קבלתי עירויי ברזל ולאחר מספר שבועות כל התוצאות של בדיקות הדם שוב נמוכות. עשיתי קולונוסקופיה+גסטרוסקופיה שיצאו תקינות. לאחרונה סובלת מדימומים שהתגברו בימים אחרונים ומאז העייפות והחולשה התגברו. אשמח לעצתך.

14/08/2015 | 12:41 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אורית שלום, אם את סובלת מאנמיה מחסר ברזל ובדיקות המעי הגס והקיבה היו תקינות, מומלץ לחפש מקורות דמם אחרים, כולל פי הטבעת- על ידי בדיקת כירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג, ובדיקת גניקולוג. כמו כן מומלץ להתייעץ עם גסטרואנטרולוג האם יש מקום לבצע הדמיה של המעי הדק.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה