משה קהירי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/07/2015 | 09:48 | מאת: כוכבה בן הרוש

שלום ביצעתי בדיקת בליעת קפסולה וקיבלתי תשובה שיש פעילה רירית חולה וכיב במעי אני מאוד רוצה להבין מה זה ומה המשמעות ואיזה טיפול אודה לך אם אקבל תשובה

06/07/2015 | 21:29 | מאת: פרופ' עודד זמורה

כוכבה שלום, הממצא שאת מציינת יכול להחשיד למחלת מעי דלקתית כגון מחלת קרוהן, ומחייב לפנות עם התשובה לרופא המפנה, שמכיר את כל פרטי המקרה, בכדי שיוכל להעריך את משמעות הממצא. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה