כאבים לאחר מין אנאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/07/2015 | 11:00 | מאת: אלעד

שלום רב! בן זוגי ואני מקיימים יחסים מין אנאליים. אנו משתמשים בחומר סיכה איכותי על בסיס מים. במהלך החדירה וימים רבים אחריה אני חש תחושות קשות של צריבה וכאבים עזים. מה ניתן לעשות כדי להימנע מתחושות כאב אלו? האם שימוש בחומר סיכה על בסיס שמן עשוי לתת מענה לבעיית הכאב? ידוע לי כי חומר סיכה על בסיס שמן פוגע בקונדום, אך אנו בזוגיות ממוסדת כך שעניין זה לא צפוי להוות בעיה... אשמח מאוד לחוות דעתך. בתודה מראש!

06/07/2015 | 21:25 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אלעד שלום, קשה לי לומר מראש אם חומר סיכה על בסיס שומני יקל על כאביך או לא. ניתן לנסות. אם אין הקלה ניתן לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה לוודא שאין בעיה מקומית כגון פיסורה הגורמת לכאבים לאחר החדירה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה