אחרי ניתוח קטן..

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/07/2015 | 01:31 | מאת: עומר פרי

עשיתי כלפני שבועיים ניתוח סינוס פילדונולי משו כזה .. ועברתי לפני שבוע עוד פתיחה בעכוז מצד ימין של הפלח.. ועכשיו זה סגור ברוך ה', נגמר הדימום שלי.. יש לי רק סימן שמה וזהו.. עכשיו יש לי רק כאבים שאני עושה תנוחות וזה מציק יעני יכול להיות שזה טרי עדיין? שוב אומר שבועיים סהכ כל התהליך..

06/07/2015 | 21:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עומר שלום, כעיקרון יתכן שהכאב הוא עדיין כאב שלאחר ניתוח, אך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה