בדיקות דם מדאיגות האם אני חולה ??

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/07/2015 | 23:20 | מאת: אוני

שלום שמי אוני בת 33 מאובחנת מגיל 19 עם מעי רגיש לפני כשבוע ימים היו לי כאבי בטן תחתונה עם יציאה רכה עד רכה מאוד הלכתי למיון שם עשו לי בדיקת דם כולל בדיקה פיזית הבדיקת דם יצאה תקינה למעט wbc-12000 וcrp שיצא 1.5 . תפקודי כליה וכבד שמורים המוגלובין 15.2 אלקטרוליטים שמורים טסיות שמורות . בטן רכה ניע תקין ללא שום הגדלת איברים , קולות לב תקינים ללא אוושות או חרחורים ללא חום או הקאות אני בלחץ היסטרי שיש לי פתאום סרטן מעי הגס ולא יודעת איך להרגיע את עצמי ...האם זה נראה כמו עוד התקף מעי רגיש?

06/07/2015 | 21:10 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אוני שלום, הסיכוי להתפתחות סרטן המעי הגס בגיל 33 ללא סיפור משפחתי של סרטן מעי גס בגיל צעיר נמוך מאד מאד, והסיכוי שתלונותיך נובעות מבעיה שפירה כלשהי כגון מעי רגיז גבוהים בהרבה, מה גם שהתלונות וממצאי הבדיקות שאת מציינת לא אופייניים לגידול במעי. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מציע לשקול לחזור על בדיקות הדם בקופת חולים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה