פתיחת אבצס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/06/2015 | 09:31 | מאת: עומר

שלום. שמי עומר בן 18 עוד חודש מתגייס עשיתי שבוע שעבר סינוס פילונדולי , ליד העצם הזנב החור קצת פתוח , ויש לי הפרשות קלות הרופא אמר לי, ואני גם טוב עוד שבועיים, אני רוצה לדעת עם אני יאכל להכנס לבריכב עוד שבועיים ולרוץ ולהתאמן

26/06/2015 | 00:15 | מאת: o

26/06/2015 | 00:19 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עומר שלום, ככלל לרוב אין בעיה להכנס לבריכה או להתאמן לאחר פתיחות אבצסים, אלא אם אתה מרגיש אי נוחות ניכרת לבצע פעולות אלו. מעבר לזה, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה ומבלי להכיר את כל פרטי המקרה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה