דימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/06/2015 | 13:53 | מאת: ליזה

שלום, אני עברתי טיפול לקשירת טחורים(3 פעמים) . עבר חודש -חודשיים מיום טיפול אחרון ועדיין יש לי דימום בזמן יציאות. ממה זה יכול לנבוע???

26/06/2015 | 00:04 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ליזה שלום, דימום כפי שאת מתארת יכול לנבוע בין היתר מטחורים פנימיים, אולם לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ להקפיד על ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים (ניתן להשתמש בתוסף סיבים טבעוני שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה, או במוצרים מרככי יציאות אחרים כגון פגלקס ונורמלקס. אם הדמם נמשך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה