קרוהן ואנמיה חמורה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/06/2015 | 07:22 | מאת: יגאל

שלום רב פרופסור,אנה ענה לי על השאלה.אני אחרי שני ניתוחים מורכבים.המטר הראשון של המעי יחד עם רוב התריסריון נכרת לי.ויש לי השקה ישירה לקיבה ולתריסריון השלישי.וגם המטר האחרון נכרת עם האילאום,כעת עם מעי קצר(מטר 30 סמ)בחצי שנה אחרונה,אנמיה 6 !! למרות מתן מנות דם.וברזל פרינזקט..אין דימום!!כל התרופות גורמות לנוגדנים גבוהים ביותר.ברזל בדם 7 עד 12 פריטין פחות מ8 ואין תשובה לאף גסטרו..תודה מראש

16/06/2015 | 19:52 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יגאל שלום, צר לי לשמוע על סבלך, אבל המקרה שאתה מתאר הוא בוודאי מקרה מורכב מאד, ותסכים איתי שאין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה