כאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/06/2015 | 11:48 | מאת: שולה

כחודש לאחר ניתוח פיסורה, לפעמים יש צורך בלחיצות על מנת שהצואה תצא. (צורה רכה, לוקחת פגלקס) כאשר אני לוחצת על המקום רני מרגישה כאב.. האם השריר נפגע? יש לציין שחזרתי לרופא המנתח אחרי 3 שבועות והוא אמר שהצלקת במצב טוב מאד

16/06/2015 | 20:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שולה שלום, לחיצה קלה בעת יציאה היא טבעית. מומלץ להמנע מלחץ ניכר. מומלץ להקפיד על שתיה מרובה. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה