אחרי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/06/2015 | 14:52 | מאת: עליזה

שלום. בתאריך 12/5/15 עברתי ניתוח כריתת טחורים חיצוני ופנימי הייתי בביקורת והרופא אמר שעדיין אני בהחלמה. למה יש לי כאבים עזים ביציאות ולא עובר לי? אני נכנסת לשירותים בערך כ- 6 פעמים וזה מגרה את המקום וכואב. אודה לך אם יש פיתרון והאם הניתוח הצליח

16/06/2015 | 19:48 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עליזה שלום, צר לי לשמוע על סבלך. ניתוח כריתת טחורים הוא ניתוח הכרוך בתקופת החלמה כואבת, אך בעל יעילות גבוהה בטיפול בטחורים. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. במידת הצורך, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה