ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

28/05/2015 | 15:02 | מאת: יוסי

שלום, אני חודשיים לאחר ניתוח פיסורה סטנדרטי. יציאות קלות, אין דימומים ואין כאבים. למרות זאת בעת ישיבה ארוכה ישירה (נהיגה) מרגיש מיחושים בצד של הפיסורה. האם הגיוני? מהנסיון שלך, מה משך הזמן המקסימאלי לריפוי מלא ללא מיחושים כלל? תודה

06/06/2015 | 11:48 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יוסי שלום, ככלל, במקום בו מבוצע ניתוח, הגוף יוצר צלקת, שלרוב אינה מורגשת. יחד עם זאת, ישנם אנשים שחשים מיחושים כאלה ואחרים באיזור צלקת, שלרוב חולפים תוך מספר חודשים. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה נמשכת ללא הקלה מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה