הופעת טחורים לאחר ניתוח כריתה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/06/2015 | 18:13 | מאת: אשר

ליפני מספר ימים עברתי ניתוח לכריתת טחורים.הכל היה בסדר ביומים הראשונים מלבד הכאבים שהייתי מוכן להם ורק לאחר הטלת צואה התחלתי להרגיש מסביב לפי הטבעת את ההרגשה שיש טחורים וכששטפתי מסביב לפי הטבעת הרגשתי טחורים ובכל כיווץ של פי הטבעת אני מרגיש כאבים קשים. מה עושים? ואם זה מצב רגיל?

06/06/2015 | 12:12 | מאת: פרופ' עודד זמורה

כעיקרון קפלי עור בצקתיים לאחר ניתוח לכריתת טחורים הם שכיחים, אך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה