ירדן 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/05/2015 | 10:00 | מאת: שובל

שלום רב. לפני כחודש עברתי ניתוח להוצאת סינוס פילונידלי. הפצע הושאר פתוח וכעת הוא ממש עומד להיסגר.. כשהייתי בבית חולים לאחר כשבוע הניתוח, התלוננתי על כך שאיבדתי את התחושה באיזור הפצע מצד ימין, כלומר על הישבן הימני, כשאני נוגע באיזור אני פשוט לא מרגיש שאני נוגע, אך כשאני יושב הכאבים הם ממש בלתי נסבלים. הרופאה אמרה שכנראה פגעו לי בעצב וזה עובר תוך 10 חודשים בערך... אם באמת פגעו לי בעצב, זאת סיבה שלמרות שהפצע עומד להיסגר אז הכאבים בשכיבה על הגב ובישיבה הם בלתי נסבלים? וזאת הסיבה שאין לי תחושה באיזור? תודה רבה!

19/05/2015 | 18:50 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ירדן שלום, ככלל, ניתן לומר שפגיעה עצבית היא נדירה מאד בניתוח לכריתת סינוס פילונידאלי. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה