כאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/05/2015 | 09:51 | מאת: אורית

עשיתי ניתוח פיסורה בסורוקה ביום ראשון, ומאתמול יום שני אני מרגישה כאב בצד שמאל של הישבן(יכול להיות ששם הזריקו הרדמה?) כשהשתחררתי הבייתה לא כאב לי כך ואילו יום לאחר הניתוח בערב זה התחיל.. גם היום בבוקר כואב. אי אפשר לשבת מרוב כאב. היציאות רכות אפילו קצת שילשול, בקושי דם בניגוב ואין כאב ביציאה. ממה נגרמים הכאבים?? ומתי בערך הם מתחילים לחלוף??

19/05/2015 | 19:04 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אורית שלום, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה