תחושה של יציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/05/2015 | 23:23 | מאת: אבי

שלום בשלושה הימים האחרונים אני מרגיש כאילו יש לי להתפנות ואני לוחץ ומנסה להתפנות אבל לא יוצא לי כלום אפילו גזים אני צריך להתאמץ כדי להוציא ממה יכולה להיות הבעיה של התחושה לשירותים אבל באמת אין לי ו 2 ממה נהיית הבעיה של הצורץ להתאמץ כדי להפליץ ואם זה קשור מתי שאני לחוץ כואב לי קצת בגב התחתון אני בן 24 תודה רבה

19/05/2015 | 18:56 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אבי שלום, ככלל, מומלץ להקפיד על ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים (ניתן להשתמש בתוסף סיבים טבעוני שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה, או במוצרים מרככי יציאות אחרים כגון פגלקס ונורמלקס. מעבר לכך, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה נמשכת, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה