כאבים וקושי בהוצאת גזים וצואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/05/2015 | 11:16 | מאת: אלי

אני בחור בן 23 סובל מפיסורה וטחורים דרגה 2 ומעי רגיז לאחרונה אני סובל מגזים וכדי להוציא אותם אני מפעיל לחץ כמו ליציאה ומתי שאני מפעיל לחץ ליציאה או כדי להוציא את הגזים אני מרגיש קצת כאבים בגב התחתון וקצת בעומק פי הטבעת בפנים ממה יכולה להיות הבעיה תודה

19/05/2015 | 18:52 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אלי שלום, תלונות כפי שאתה מתאר יכולות להתאים למגוון בעיות באיזור פי הטבעת, כולל מעי רגיז, הפרעה בהרפית רצפת האגן ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה פוגעת במידה ניכרת באיכות חייך, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה