טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/05/2015 | 21:17 | מאת: avi

רציתי לדעת אני בחור בן 23 עם טחורים דרגה 2 עם עצירויות קבועות האם העצירות יכולה לגרום לצניחת טחורים בדרג יותר חמורה ? ומה ההבדל בין צניחת רירית הרקטום לצניחת טחורים האם יש הבדל נראה לעין ? הואם צניחת רירית הרקטום קורה רק לאחר טחורים בדרגה גבוהה או שגם מישהוא עם טחורים בדרגה 2 או ראשונה יכול לקרות לו תודה רבה

05/05/2015 | 19:50 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אבי שלום, צניחת טחורים וצניחת רקטום הן 2 בעיות שונות, וצניחת רקטום אינה "החמרה" של צניחת טחורים. בודק מנוסה ידע לומר אם המקטע הצונח הוא צניחת טחורים או צניחת רקטום.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה