אבחון רטיבות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/04/2015 | 12:19 | מאת: אבי

שלום בן 28 כבר רשמתי פה הודעה למטה בנוגע לרטיבות בפי הטבעת. האמת שזה מטריד ואני כל הזמן חרד ומתעסק בזה . אני שמתי לב שאני מקבל צורך ללכת לשירותים נהיית לי רטיבות רבה ושקופה מימית דווקא בעצם הזנב והפי הטבעת אינו רטוב . בעבר אובחן לי סינוס פינודל קטן באיזור אבל האם זה קשור לפעילות מעיים? או שמפי הטבעת זה פשוט זולג? המנומטריה היתה תקינה

05/05/2015 | 19:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אבי שלום, ככלל, סינוס פילונידאלי לא נוטה להפריש דוקא לפני יציאות. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה מפריעה לך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה