תופעות לוואי אחרי ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/04/2015 | 09:30 | מאת: שמואל

שלום פרופסור זמורה שמי שמואל, בן 41. עברתי ניתוח פיסורה לפני כשנתיים. הניתוח פתר את הבעיות שהוא היה אמור לפתור. עם זאת, בשנתיים האחרונות אני חווה בעיות בישיבה שאינן נוגעות לפי הטבעת. מדובר בכאבים כרוניים באיזור מפרק הירך, המפשעה(איזור פי הטבעת) ושריר הגולוטוס. ביקרתי אצל 3 אורתופדים וערכתי הדמיות של CT ו- MRI, אך הרופאים לא מצליחים לאבחן את בעיה. בגלל סמיכות האירועים(הניתוח ותחילת הכאבים), ברצוני לשאול, האם אתה מכיר, או נתקלת בעבר בקשר בין כאבים מן הסוג הזה, לבין תופעות הלוואי מניתוח פיסורה? תודה רבה שמואל

05/05/2015 | 19:14 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שמואל שלום, צר לי לשמוע על סבלך. יחד עם זאת, תלונות כפי שאתה מתאר לא אופייניות לפיסורה, לניתוח לפיסורה או לסיבוך מוכר של ניתוח זה. החלמה מהירה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה