בדיקה חלופית לקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/04/2015 | 17:14 | מאת: מוטי

אני (70) שייך למחצית האוכלוסיה שמפחדים מבדיקת קולונוסקופיה. שמעתי שקיימת בדיקה באמצעות גלולת מצלמה. אבקש לדעת היכן ניתן לבצע אותה אפילו באופן פרטי והאם היא יעילה? תודה רבה מראש על המענה

18/04/2015 | 21:25 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מוטי שלום, הגלולה המצלמת מיועדת להדמיה של המעי הדק, ולצערי אין היום בדיקה טובה של המעי הגס באמצעות מצלמה כזו.

19/04/2015 | 12:00 | מאת: מוטי

האם קיימת בדיקה כזו והאם יש בכלל בדיקה חלופית לקולונוסקופיה שרבים נירתעים לעשותה ולצערי אני בניהם? תודה רבה רבה על המענה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה