בליטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/04/2015 | 20:47 | מאת: רחל

שלום. אני בת 21 ויש לי כמו סוג של בליטה לפני פי הטבעת מה זה ???? לפעמיים הוא קטן ולפעמים הוא גדול שמקשה בניגוב הצואה ...

11/04/2015 | 15:28 | מאת: פרופ' עודד זמורה

רחל שלום, ממצא כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל קפל עור, טחורים חיצוניים, טחורים פנימיים צנוחים, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הממצא מפריע לך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה