סטאר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

04/04/2015 | 07:39 | מאת: רועי

שלום פרופסור רציתי לשאול כמה זמן בדרך כלל לוקחת החלמה מניתוח סטאר תודה וחג שמח

04/04/2015 | 23:12 | מאת: פרופ' עודד זמורה

רועי שלום, קשה לתת תשובה כללית. תקופת ההחלמה תלויה בגורמים רבים, כולל הסיבה לביצוע הניתוח, גילך ומצבך הרפואי, עיסוקך ועוד. כמן כן, למונח החלמה יכולות להיות משמעויות שונות. לרוב האשפוז הוא ליום- יומיים, וניתן לחזור לפעילות יומיומית של עבודה וכו בטווח של כ 2-4 שבועות, אך זו כאמור הערכה בלבד ואין לי מספיק נתונים כדי להעריך היטב. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת בשאלה זו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה