תוצאות Mri

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/03/2015 | 10:47 | מאת: אני

שלום, שנה וחודשיים לאחר לידת מלקחיים עם קרע דרגה 3 וחתך אפיזיוטומי יש עדיין הפרשה של מוגלה מפי הטבעת. בתוצאות mri בטן ואגן התקבלה התוצאה : מודגם סיגנל מאוד גבוה ורושם לעיבוי עורי קל קדמית לאנוס לקורלציה קלינית. אשמח להסבר מה המשמעות והאם יתכן כי נגרם בעקבות הלידה? תודה.

04/04/2015 | 22:57 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, בדיקת MRI היא בדיקת עזר, שעוזרת לרופא להגיע לאבחנה, בנוסף להסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה גופנית. בממצאי ה MRI שציינת כשלעצמם אין ממצא אבחנתי, אולם יש לפענח את תוצאות הבדיקה בהקשר של ההסטוריה הרפואית המפורטת והבדיקה הגופנית. מומלץ לפנות לרופא שהפנה לבדיקה זו עם התוצאות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה