תופעה של קושי בשחרור גזים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/03/2015 | 06:44 | מאת: מונה

שלום רב האם יש תופעה מוכרת של קושי בשחרור גזים (מפי הטבעת) או שהדבר לא מוכר או נחשב כנדיר? יש לי תחושה של גזים שלא מצליחים לצאת....

04/04/2015 | 22:51 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מונה שלום, ככלל, קושי בשחרור גזים ללא קושי בהתרוקנות הצואה אינו שכיח. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התופעה מפריעה לך מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה