שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/03/2015 | 00:07 | מאת: איהם

נקבע ביום ראשון הקרוב ניתוח של שערה הפוכה אבל למזלי התפתח אבצס לפני שבוע ובכך פתחו את זה בהרדמה מקומית. האזור עדיין מפריש למרות שכל יום מנקה את זה שלוש פעמים. יש כאבים ובמיוחד בזמן שמנקה אותו שאלתי לפעמים זה מקרין לפי הטבעת וויש כאב עז האם זה מהשערה הפוכה או בעיה שנית ,דבר שני מתי זה ייסגר ,

23/03/2015 | 22:37 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, כעיקרון סביר שאיזור בו בוצעה פתיחה של אבצס פילונידאלי יגרום לכאב מתון באיזור. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

24/03/2015 | 01:32 | מאת: איהם

ההפרשה פחתה אבל בתוך הפצע יש משהו ירוק שלא יוצא בשטיפה , האם זה מהפצע או חייב בירור

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה