נוזל שקוף מפי התבט

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/03/2015 | 16:12 | מאת: סופי

שלום רב, אני בת 47 בריאה בדרך כלל. בחודש אחרון שמתי ללחות בחיץ נקבים. גם הגזים יוצאים עם מים ויש גם סימנים על הלבנים... יש לציין לנוזלים אין ריח רק לחות ואי נעימות ... תודה מראש, סופי

23/03/2015 | 22:39 | מאת: פרופ' עודד זמורה

סופי שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה את סובלת ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. כעיקרון, ניתן להגן על עור פי הטבעת בשימוש במשחת בגנה כנגד תפרחת חיתולים. אם הסבל נמשך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה