בנפייבר או נורמלקס?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/03/2015 | 11:27 | מאת: שאלה

לטיפול בפיסורה מה עדיף לקחת? שישה שבועות לקחתי נורמלקס והפיסורה חזרה ושמעתי שבנפייבר יותר טבעי.. האם אפשר להחליף ולקחת כף בנפייבר במקום נורמלקס? ובמקרה שאני לוקחת את זה האם אפשר לאכול הכל פרט לאורז ובננות?

02/03/2015 | 15:21 | מאת: המשך

בנוסף ברצוני לשאול כמה כפות בנפייבר מומלץ לקחת ביום? כתוב על הקופסא שבכל כף יש 3.08 גרם של סיביים תזונתיים. ושמגיל 12 ומעלה לוקחים 2 כפות. שאלתי היא האם 2 כפות מספיקות? והאם לקחת אחת בבוקר ואחת בערב? תודה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה