צואה בהירה\צהובה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/02/2015 | 03:16 | מאת: עידן

שלום, שמי עידן, ברקע FMF וכבד שומני לאחרונה אני סובל משינויים רבים ביציאות פעם יציאות מאוד רכות ופעם קשות אך כמעט תמיד בצבע בהיר או צהוב. היום הבחנתי במשהו מוזר שהיו חלקים קטנים בתוך הצואה שהיו בצבע חום מאוד כהה. האם זה מעיד על משהו ? ובכללי מאיזה סיבה הצואה 80% מהפעמים בהירה\צהובה ? אוסיף כי אני סובל כבר שנה מכאבים עמומים בבטן ימין אמצעית ועליונה MRI בטן תקין למעט איזשהו ממצא מאוד קטן של בלוטות לימפה גבוליות במזנטריום של המעי הדק בבטן ימנית תחתונה.

28/02/2015 | 21:10 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עידן שלום, ככלל, איני מוצא בתיאורך בבירור ממצא שאינו תקין, אולם לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה