בעיות טחורים ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/02/2015 | 10:15 | מאת: אלון

שלום רב במשך השניים האחרונים אני סובל מבעיות טחורים הטחורים יחסית קלים וגם מגעים בתקופות שונות וכל בכל יציאה אבל מה שכי מפריע לי שזה שלפני כמה שנים יצא לי טחור ונשאר בחוץ מה שיוצר לי רגישות במקום בהלך היום גם שאין יציאה לדוגמה שאני עושה ספורט או סתם הליכה מאומצת השבוע הייתי אצל רופאה פרוקטולוג שלאחר בדיקה נאמר לי שהמצב שלי לא נוראה הסברתי לרופא שמה מה שפרע לי זה אותו תחור שיצא לפני כמה שנים הרופאה אמר שהפטרון הוא ניתוח של קרטה עם כל השלכות של זה למרות שהוא אומר שלפי דעתו לא כדי לגעת בזה אני אשמח לדעת העם במצב שיוצא תחור אין משהו נוסף לעשות ? פעם שמעתי על הסרה של תחור באמצעות לייזר העם יכול להיות דבר כזה ?

07/02/2015 | 23:09 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אלון שלום, ככלל, נשמע מתיאורך שאתה סובל כנראה מקפל עור של טחור חיצוני באיזור פי הטבעת. אם זוהי אכן האבחנה, הטיפול היעיל היחידי הוא כריתה כירורגית, שכרוך בתקופת החלמה קשה של מספר שבועות, אך שיעור סיבוכים נמוך. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הסבל נמשך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

23/02/2015 | 11:40 | מאת: אלון

שלום רצתי לדעת בבקשה לפני הניתוח במה זה כרוך כמו כן כמה זמן זה הניתוח מרגע הרדמה עד כמה מסוכן הניתוח וסבירות לבעיות ואשמח עם אפשר לפרט קצת יותר על תהליך החלמה כמו הליכה לשירותים , הליכה בכלל בבית , או כול דבר אחר שנווה לזה בתודה אלון

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה