חולשה כללית לאחר בדיקת סיגמואידוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/02/2015 | 18:05 | מאת: יוסי

שלום ד"ר, אתמול עברתי בדיקת סיגמואידוסקופיה - אובחן טחורים פנימיים קלים. לאחר הבדיקה הייתה הרגשה של נפיחות וגזים וקצת חולשה. היום בבוקר הרגשתי לא טוב, לא היה דימום ולא הקאתי, אלא חולשה כללית. כמו"כ לא היה לי תאבון גדול היום. (בן 25) 1. האם זה משהו מסוכן או שמא זה נשמע כסתם שפעת שלא קשורה לבדיקה (מה גם היה לי קצת נזלת לאחרונה)? 2. מה יכולות להיות הסיבות לחולשה כללית ומה צריך לעשות? תודה מראש, יוסי

07/02/2015 | 22:55 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יוסי שלום, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הסימפטומים טרם חלפו מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג המטפל או לרופא המשפחה לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה